Д-р Веселин Петров

Официален профил във Facebook Д-р Веселин Петров
5 милиона прослеДяване
15 Абонати

Събрани милиарди за диабет. Разследването разкри голям заговор на лекаря и фармацевти срещу нашето население

Има скандали в областта на медицинатастана нашето ежедневие. Никой не иска се разболяват и не са готови да умрат рано, затова всички се втурват към аптеките и болниците, за да им дадат последните пари и да се отърват от болестта. Но алчните фармацевти и лекари използват нашата безпомощност. Представете си колко примамлив и лесен е този доход за тях!

В днешната история ще говорим за диабет.


Искам да ви разкажа как получих това заболяване. Тъй като темата е много деликатна, реших да ви кажа всичко честно. Вече съм на 67 години и преди около година започнах да забелязвам първите признаци на заболяването.

Ходих на лекар преди 2 месеца. Той потвърди, че имамдиабеттип 2. Каза, че е спешно Имам нужда от терапия. Това беше вярно. Диабетът наистина е изключително опасно заболяване, което с течение на времето причинява сериозни наранявания на почти всички органи и системи на нашето тяло. Най-вече очите, кръвоносните съдове, нервите, бъбреците и сърцето са изложени на висок риск.
Ето как изглежда диабетната ретинопатия: нараняване на очните съдове. код заболяване на ретинопатия се характеризира с факта, че в началните етапи човек не забелязва влошаване на зрението.
Разбира се, вече бях наясно с факта, че диабетът причинява много опасни нарушения в организма, отидох на лекар да ми дадетерапия..

В крайна сметка открих, че диабетът се смята за нелечимо заболяване у нас, но лекарите все още предписватмного лекарства, тъй като диабетът причинява сериозни усложнения във всички органи:

  1. Съдова травма. Микро- и макроангиопатията при диабет засяга кръвоносните съдове, които стават крехки. При тази форма на заболяването могат да възникнат кървене, тромбоза и дори атеросклероза;


  2. Увреждане на нервите: Диабетната полиневропатия влияе неблагоприятно върху чувствителността към температурата. Изтръпване са ясни признаци на полиневропатия. Тези чувство се появява предимно през нощта. Поради характеристиките на заболяването, носителите на тази форма често страдат от различни наранявания;


  3. Проблеми със зрението. При диабет се появява офталмопатия, която се отразява негативно на зрението. Катаракта се развива на фона на диабет, джуджета, които са много трудни за лечение;


  4. Синдром на диабетно стъпало. Заболяването се проявява под формата на гнойни рани, болки в костите и ставите на краката. Такива процеси възникват поради нарушения в кръвоснабдяването на кръвоносните съдове, нервите и меките тъкани.Доверявайки се на лекаря, приех терапията. Пиех редовно всички лекарства и непрекъснато правех изследвания на кръвната захар.

След като дълго време приемах всички лекарства, като умен човек исках да разбера дали диабетът наистина е нелечим.

В 21-ви век, когато технологиите са напреднали толкова много, че човечеството скоро ще отлети до Марс, лек за диабет все още не е намерен? Спомням си, че баща ми е използвал същите лекарства. Какво означава, че за30 - 40 години, нищо ново не е открито?

Реших да проуча тази тема малко по-задълбочено. Оказа се, че в развитите страни отдавна са измислили лек за тази болест! Диабет в Израел са лекува за 20-30 дни просто като, например, обикновена настинка.

Посетих още 9 от нашите клиники, как частни и публични. Навсякъде ми предписаха остарели лекарства от преди 30 години.

Какво се случва? Само един ендокринолог се съгласи да отговори на този въпрос. Той е лекар от най-висока категория, д-р. мед., професор, водещ специалист в областта на съдовите усложнения на диабета в Института по ендокринология Д-р Веселин Петров.


- д-р Петров какво се случва?

- Изглежда, че е истински геноцид срещу нашия народ да се събират пари. Те ни мислят за глупаци и се опитват да правят пари от нас. Много пъти съм го подчертавал, но никой не се опитва да разреши този казус.

Ще видите кои лекарства се продават в диабетните аптеки. Глюкофаж (глуформин), Сиофор, Амарил и др. Всичко това са лекарства от старо поколение. По същество те не лекуват диабет, а само контролират нивата на кръвната захар. В Израел например тези лекарства не се използват от 15 години. В Израел диабетик просто отива в аптеката и си купува истинско евтино лекарство, взема едно-две и е здрав. Тук не можем да имаме такива лекарства нито купуват в аптеките, а само такива, които ще накарат пациента да ги купи и да се върне за още, като постоянно им дават пари. Той е много по-рентабилен.

- Кой мислите, че стои зад това? И защо го правят?

- Знам кой стои зад това. Няма да назова никого, но това е истинска фармацевтична мафия. И всичко идва от по-високо ниво. Обикновените лекари, разбира се, нямат нищо общо с това, те са просто елементи от огромен механизъм. Те пренаписват това, което им е наредено. Факт е, че за лечение за всяко заболяване има списъци с препоръчани лекарства. Лекарите предписват само лекарства от тези списъци. Те не трябва да предписват други без разрешение, в противен случай ще го направят да бъдат оттеглени от медицинската практика. Кой създава тези списъци? Освен това е по-добре да попитате: под чие влияние и за чии интереси са определени лекарства включени в тези списъци. Представете си колко се увеличават продажбите на лекарства, след като попаднете в този списък.

Разбира се, тези списъци се съставят с участието на големи фармацевтични компании, които активно печелят за сметка на нашите хора. което е по-лошо, тези компании са чуждестранни, предимно американски. Той е особено разработен при лечението на диабет. Така че просто няма изход, пациентът е постоянно на лекарства, и след това се отчайва.

Въпреки това диабетът не се смята за нелечимо заболяване от поне 15 години. Лекува се лесно, просто, безопасно веднъж завинаги.

Продажбата на наркотици е най-печелившият бизнес у нас. Никой не иска да губи потенциални клиенти, така че не си струва да чакате наистина ефективни лекарства да се появят на гишетата на аптеките. Израел има много различна здравна система. Там застрахователните компании заплащат лечението и гарантират представянето на най-съвременни научни постижения в аптеките.

Миналата година през есента аз и още 36 висши ендокринни лекари и учени написахме колективно писмо до Министерството на здравеопазването. Това е последното нещо, към което можем да посегнем, но все още не сме получили отговор... Дори не мога да гадая защо мълчат.

-Казахте, че в Израел има модерни и ефективни лекарства. Имаме ли ги и тук?

-Имаме, още по-добре! През 2018 г. те създават в изследователски институт в областта на ендокринологията и интервенционалната радиология лекарство за лечение на диабет, което има превъзходни характеристики спрямо всички налични лекарства в света досега. Помага завинаги лекува диабет за 30 дни и може да се използва на всеки етап от заболяването. Това лекарство е уникално, но се оказа ненужно у нас.

Служители на института се опитаха да инициират прилагането му чрез аптечни вериги, но не успяха и дори не им беше казано причина за отказ. И лекарството вече е преминало всички необходими клинични и сертификационни тестове. Искам да ви покажа резултатите от теста.

Изследванията са проведени в Отделението по съдови усложнения на диабета на Института по ендокринология. Като цяло е в тестване участваха около 200 доброволци с диабет.

Резултати от тестовете:

  1. Пълно излекуване на диабет: 99% от анкетираните;

  2. Нормализирано усвояване на глюкоза: 100% от субектите;

  3. Възстановен нормален метаболизъм: 93% от субектите;

  4. Без странични ефекти: 100% от анкетираните.

Това са фантастични резултати! Това лекарство е много по-ефективно от тези, предписани от лекарите. И какво е важно да не е химично, за да можете да се лекувате у дома без лекар. Не вреди на други системи на тялото, но им е от полза.

Страни като Франция, Швеция, Израел Канада те вече са проявили интерес към откритието на нашите учени. Лекът е много добре приет на конференцията на ендокринолозите, проведена по-рано тази година в Копенхаген.

Но в собствената му страна лекарството се оказа безполезно. Защото имаме силно развита фармацевтична мафия, която не се интересува от хората.


- Как се казва това ново лекарство? Какво съдържа?

- Лечението се нарича Diaxil. Това е специален билков препарат консумира се 2-3 пъти на ден през цялата терапия. Този препарат съдържа само лечебни билки, без химикали! Съставът е внимателно балансиран, следователно има комплексен ефект върху заболяването, което повишава ефективността на лечението.

Общо 6 органични растения в състава му, всяко от които има собствен ефект при лечението на диабет:

Betula folium

Понижава нивата на кръвната захар, предотвратява риска от развитие на усложнения при бъбречно заболяване.

Juniperi fructus

Стабилизира бъбречната функция, стимулира уринирането, премахва отоците.

Myrtilli folium

Източник на неомиртилин, който стабилизира нивата на кръвната захар.

Phaseoli fructus sine semen

Подпомага имунитета, премахва жаждата, премахва раздразнителността.

Cinnomami cortex

Нормализира въглехидратния метаболизъм, подобрява черния дроб и панкреаса.


-Д-р Петров, ефектът от лекарството е впечатляващ. Кажете ми, ако не се продава в аптеките, откъде може да се купи Diaxil ? например много производители отварят страници в Интернет и публикуват своите продукти чрез тях.

-Да, такава възможност съществува. Всеки може да поръча Diaxil на тази страница. И мога да го направя сега с 50% ОТСТЪПКА. Diaxil сe продава с отстъпка, която важи за всички!

Институтът реши да предприеме тези мерки, за да научат колкото се може повече хора за това ново лекарство. Разбираемо е, ако пациентът може бързо и просто да излекува диабета с това лекарство, той ще каже на приятелите си за това. Може би това ще промени ситуацията в страната.

Доколкото знам лекарството се продава за 3 месеца. Говорих с много хора, които са го опитвали Diaxil. Те бяха пълни ентусиазирани, всички те успяха да се отърват от болестта.

- Можете ли да обясните по-подробно какво трябва да се направи, за да го получиме Diaxil с отстъпка?

- Заявката трябва да бъде оставена чрез формуляра, който ще публикуваме на тази страница, и тези заявки се изпращат директно до екипа за поддръжка на клиенти. След това вашият съветник ще ви се обади. Вие ще му кажете адреса за доставка и той ще ви изпрати лекарството с куриерска услуга, която ще достави пакета на вашия адрес след 3-5 дни.


Както каза д-р Веселин Петров, досега Diaxil са използвали над 20 000 души. Реших да пробвам и това лекарство.И случилото се изненада семейния ми лекар: диабетът изчезна, както очаквах, при една терапия. Затова призовавам всички хора да спрат да хранят парите си с алчни фармацевти и лекари и да подкрепят новия домашен лек. Diaxil , създадени от водещия институт в държавата.

Единственото, което ми казаха в самия институт е, че продаденото количество с намаление на практика е изчерпано. Брой заявки за лекарства напоследък тръгват по възходяща траектория.

Все още, Diaxil все още е наличен и ако го поръчате сега, може да имате време да бъдете сред късметлиите да се излекуват диабет веднъж завинаги с това уникално средство. Не може да се каже дали лекарството ще се предлага в бъдеще. Вероятно не, защото е твърде скъпо произвеждат Diaxil за сметка на института, а нашето министерство не иска да го подкрепя!

ПУБЛИКУВАНО 21.01.2022. | БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА:

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ! Министерството на здравеопазването подкрепи производството на това лекарство и организира държавна програма, благодарение на която всички граждани с диабет могат да се възползват Diaxil sa 50% popusta

В момента тази промоция приключва в България, завършвайки с 21.01.2022Преди края на промоцията можете да поръчате оригиналното лекарство Diaxil чрез нашия официален уебсайт и това с ОТСТЪПКА!

Побързайте да направите поръчката си, преди отстъпката да премине към следващия читател, вашата уникална оферта приключва за:

:

На разположение!
138 BGN69 BGN
150ЛВ 75ЛВ
180KM 100KM

Остава още x парчета

80к
Коментари: 5.9к Акции: 11 хил

Косара Янкова

Ако искате да поискате медицинска помощ, дъщерята на имама също има нужда от лекарства. Точно това е геноцидът. Няма нормални лекарства, само някои негови остарели, които отдавна не се използват в други страни.

Сега

Љубо

Благодаря за разследването. Този въпрос беше задържан. Диабетът не дава добър живот. Ходих на ендокринолог, той наистина ме убеди, че диабетът е за цял живот. ПоръчахDiaxil.

114
сега

Лидия Пейчева

И аз поръчах. Защо не го опитате, а той все още е в продажба!

Сега

Преслава

Напълно съм съгласен! Diaxil е най-добре за захар. Приятелят ми имаше диабет и не знаеше какво да прави. След като прочете тази статия, той поръча Diaxil да опита. Започна да пие и след месец захарта му се нормализира.

Сега

Радислава

Слава богу и аз пих терапия Diaxil и съм много доволен. Фактът е страхотен. Диабетът преминава и не се връща.

Сега

Ани

Трябва да поръчам това за съпруга ми, надявам се да му помогне. Диабетът е ужасно заболяване

47
2 ч.

Пламен Лазаров

Четох за Diaxil на страницата и съм впечатлен. Направих поръчка, докато все още е в продажба.

3 ч.

Мария Тодороска

Това може да се случи само у нас. Забогатете на болни хора .. Ужас ..

5 ч.

Кате

Благодаря. Поръчах. Казаха ми, че са останали много малко парчета, само за няколко дни и това е всичко.

6 ч.

Калоян

Най-добрата оферта някога!! Благодаря на производителите!

48
8 ч.